Oak Cliff Secondary

Home

Hello!!!
 
Welcome to Miss Eyre's class!
 
My classroom is P14 in Portable 2.  You are welcome to email me at Katherine.eyre@lifeschools.net or call the school and leave a message at 214-413-1612.
 
For the 2016-2017 school year, I am teaching Geometry, Algebra I, and 8th grade Algebra I.
 
Since I teach Middle and High School classes, below is the bell schedule for both Middle and High School side by side.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2016-2017 Bell Schedule

 

 

High School

 

 

 

Middle School

 

1st Period

8:00 – 8:45

45 Min

 

1st Period

8:00 – 8:45

45 Min

2nd Period

8:49 – 9:34

45 Min

 

2nd Period

8:49 – 9:34

45 Min

3rd Period

9:38 – 10:23

45 Min

 

3rd Period

9:38 – 10:23

45 Min

 

 

 

 

 

 

 

4th Period

10:27 – 11:17

50 Min

 

4th Period

10:27 – 11:53

1:26

Gold Period

11:21 – 11:53

32 Min

 

A Lunch

10:23 – 10:53

30 Min

5th Period

11:57 – 1:23

1:26 Min

 

 

 

 

A Lunch

11:53 – 12:23

30 Min

 

B Lunch

11:23 – 11:53

30 Min

B Lunch

12:23 – 12:53

30 Min

 

5th Period

11:57 – 12:47

50 Min

C Lunch

12:53 – 1:23

30 Min

 

Gold Period

12:51 – 1:23

32 Min

 

 

 

 

 

 

 

6th Period

1:27 – 2:12

45 Min

 

6th Period

1:27 – 2:12

45 Min

7th Period

2:17 – 3:01

45 Min

 

7th Period

2:17 – 3:01

45 Min

8th Period

3:05 – 3:50

45 Min

 

8th Period

3:05 – 3:50

45 Min

 

My schedule is 

1st- Geometry

2nd- Geometry

3rd- Algebra I

4th- Conference 

High School Gold Hour

5th- 8th Grade Algebra I

6th- Department Planning

7th- 8th Grade Algebra I

8th- Algebra I

 

Most importantly, I am available for tutorials before school from 7:15 am till 7:50 am and after school from 4:00 pm till 5:00 pm (when I don't have duty).

 

 

Please contact me with any comments, questions, and concerns!!!  

 

THANK YOU!!!